Oudercursussen - DSH

 

 

 

 

 
 

 

Oudercursussen - DSH

Lees voor

Ouders en andere opvoeders zijn de belangrijkste personen in het leven van een kind. We weten dat kinderen het meest leren als zij thuis door hun ouders geholpen worden. In de behandeling spelen ouders daarom een belangrijke rol.  Veel ouders hebben behoefte aan extra kennis en vaardigheden om te communiceren met hun dove of slechthorende kind. Ook voor andere betrokkenen, zoals grootouders, kan het nuttig zijn om een cursus te volgen. Om die reden zijn verschillende cursussen en themabijeenkomsten onderdeel van de behandeling. De cursussen worden thuis, online of op een locatie van de NSDSK gegeven. Zie het aanbod in het overzicht hieronder.
ALLE OUDERMODULES ZIJN ONLINE! en GAAN DOOR!
In week 8 ontvangen alle ouders die zich hebben aangemeld via mail meer informatie van de Academie en de docent.

 

Actuele cursussen

'Het is verwonderlijk hoeveel je kan leren als iemand je open deuren vertelt. Je gaat de dingen die je doet zien en dan kan je dit bijsturen' - Vader van Nikolaas (3;4 maanden) Deelnemer oudercursus

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Vroegbehandeling, Unit doof/slechthorend van de NSDSK via telefoonnummer 020-5745945 of een email sturen naar nsdsk@nsdsk.nl.

Contact

 

NSDSK Algemeen

    020-5745945

    nsdsk@nsdsk.nl

   Lutmastraat 167
1073 GX Amsterdam

 

Audiologisch Centrum
Holland Noord

    072-5141050

    achn@nsdsk.nl

   De Vliegerstraat 1a
1816 KD Alkmaar

 

 

Spraaktaalcentrum
Amsterdam Noord

   020-5745920

   stan@nsdsk.nl

   Noordeinde 124B
1121 AL Landsmeer

 

 

Volg ons op