Hoe aanmelden Fonopoli en Vroegbehandeling?

 

 

 

 

 
 

 

Hoe aanmelden Fonopoli en Vroegbehandeling

Lees voor

Na onderzoek en verwijzing door een audiologisch centrum of medisch specialist bent u voor uw kind doorverwezen naar de Vroegbehandeling TOS of naar de Fonopoli van de NSDSK. U heeft hiervoor een ZG-verklaring gekregen. Hoe gaat het nu verder?

1. Aanmelden

U heeft een verwijzing en wilt uw kind meteen aanmelden bij de NSDSK, dan kunt u bellen met de teamleider van de locatie die uw voorkeur heeft. Zij stellen u een aantal persoonlijke vragen en leggen uit hoe de verdere aanmeldprocedure werkt. Zie nsdsk.nl/locaties voor de contactgegevens.

Als u uw kind nog niet meteen wilt aanmelden, omdat u nog vragen heeft over de Vroegbehandeling van de NSDSK dan kunt u contact opnemen met de teamleider/gedragswetenschapper van de locatie bij u in de buurt. De gegevens van de dichtstbijzijnde locatie vindt u op onze website: nsdsk.nl/locaties.

2. Cliëntenadministratie

Nadat u de teamleider heeft gesproken kunt u contact opnemen met de cliëntenadministratie van de NSDSK via telefoonnummer 020-574 59 45. Onze medewerkers vragen een aantal persoonlijke gegevens van u. Ook vragen zij u de verslagen van de onderzoeken en de ZG-verklaring op te (laten) sturen, mocht dit nog niet gebeurd zijn.

3. Afspraak voor intakegesprek

Wanneer alle verslagen en de ZG-verklaring binnen zijn, neemt de teamleider/gedragswetenschapper binnen twee weken contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

4. Advies over behandeling

Vroegbehandeling
Op basis van de ingezonden informatie en het intakegesprek krijgt u een advies over de behandeling van uw kind. De behandeling kan bij u thuis en op het dagverblijf van uw kind plaatsvinden of op een behandelgroep. Wanneer u akkoord bent met het advies maakt de teamleider/gedragswetenschapper verdere afspraken met u over de start van de zorg.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Vroegbehandeling, Unit TOS van de NSDSK via telefoonnummer 020-5745945 of een e-mail sturen naar nsdsk@nsdsk.nl.

 

“We zijn heel blij met jullie! Tom gaat er vooruit en hij vindt het geweldig op de Ster!.”

 

 

Jullie hebben echt het beste uit Aiden naar boven gehaald, hij was hier echt op zijn plek en is enorm gegroeid".

Jack en Janine, ouders van Tom (behandelgroep de Ster Hilversum).

 

 

Amber, moeder van Aiden (behandelgroep de Ster Zwaag).

Contact

 

NSDSK Algemeen

    020-5745945

    nsdsk@nsdsk.nl

   Lutmastraat 167
1073 GX Amsterdam

 

Audiologisch Centrum
Holland Noord

    072-5141050

    achn@nsdsk.nl

   De Vliegerstraat 1a
1816 KD Alkmaar

 

 

Spraaktaalcentrum
Amsterdam Noord
   020-5745920
   stan@nsdsk.nl
   Noordeinde 124B
1121 AL Landsmeer

 

Spraaktaalcentrum
Amsterdamse Poort

   020-2382571

   stap@nsdsk.nl

   Hofgeest 343
1102 ER Amsterdam

 

 

Volg ons op