Aanmeldprocedure


Lees voor

Na onderzoek en verwijzing door een audiologisch centrum of medisch specialist bent u voor uw kind doorverwezen naar de Vroegbehandeling TOS van de NSDSK. U heeft hiervoor een ZG-verklaring gekregen. Hoe gaat het nu verder?

1. Aanmelden

U heeft een verwijzing en wilt uw kind meteen aanmelden bij de NSDSK, dan kunt u bellen met de teamleider van de locatie die uw voorkeur heeft. Zij stellen u een aantal persoonlijke vragen en leggen uit hoe de verdere aanmeldprocedure werkt. Zie nsdsk.nl/locaties voor de contactgegevens.

Als u uw kind nog niet meteen wilt aanmelden, omdat u nog vragen heeft over de Vroegbehandeling van de NSDSK dan kunt u contact opnemen met de teamleider/gedragswetenschapper van de locatie bij u in de buurt. De gegevens van de dichtstbijzijnde locatie vindt u op onze website: nsdsk.nl/locaties.

2. Cliëntenadministratie

Nadat u de teamleider heeft gesproken kunt u contact opnemen met de cliëntenadministratie van de NSDSK via telefoonnummer 020-574 59 45. Onze medewerkers vragen een aantal persoonlijke gegevens van u. Ook vragen zij u de verslagen van de onderzoeken en de ZG-verklaring op te (laten) sturen, mocht dit nog niet gebeurd zijn.

3. Afspraak voor intakegesprek

Wanneer alle verslagen en de ZG-verklaring binnen zijn, neemt de teamleider/gedragswetenschapper binnen twee weken contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

4. Advies over behandeling

Op basis van de ingezonden informatie en het intakegesprek krijgt u een advies over de behandeling van uw kind. De behandeling kan bij u thuis en op het dagverblijf van uw kind plaatsvinden of op een behandelgroep. Wanneer u akkoord bent met het advies maakt de teamleider/gedragswetenschapper verdere afspraken met u over de start van de zorg.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Vroegbehandeling, Unit TOS van de NSDSK via telefoonnummer 020-5745945 of een e-mail sturen naar nsdsk@nsdsk.nl.

Contact

 

NSDSK Algemeen

    020-5745945

    nsdsk@nsdsk.nl

   Lutmastraat 167
1073 GX Amsterdam

 

Audiologisch Centrum
Holland Noord

    072-5141050

    achn@nsdsk.nl

   De Vliegerstraat 1a
1816 KD Alkmaar

 

 

Spraaktaalcentrum
Amsterdam Noord

   020-5745920

   stan@nsdsk.nl

   Noordeinde 124B
1121 AL Landsmeer

 

 

Volg ons op